marți, 25 decembrie 2007

scriu un roman :D

scriu un roman :D si o sa public fragmente cateodata :D astept comentarii, critici, si poate chiar idei :D




1. Cartierul Sighedy era un cartier linistit cu oameni obisnuiti. Singurul lucru ce iesea in evidenta era vila 9.218, o vila mare, impunatoare, cu temelia placata cu piatra de rau. Ferestrele erau in general mici,singura fereastra mare insa era cat doua usi, era fereastra de la living. Usa principala era din lemn masiv cu clanta groasa si rece din fier. Mansarda avea si ea doua feamuri prafuite de trecerea timpului, ca de altfel toate celelalte ferestre caci in acea vila nu mai locuia nimeni... de mult timp... se credea a fi bantuita. (pam pam pam pam)

Cu douazeci de ani inainte de a ne incepe povestirea, o agentie imobiliara a cumparat casa cu gandul de la o renova si vinde; domnul Mawilson, proprietarul agentiei, un om intre doua varste, un om cu greutate (la propriu) a carui burta arata ca cea a unui bogatas pus pe sotii. Domnul Mawilson era un om cumsecade, un om corect si glumet. Oameniii din micul oras Sighedy si-l aminteau mereu intorcandu-si mustata deasa de cate ori se gandea sau glumea. Inainte de a incepe lucrarile, domnul Mawilson a fost vazut de multe ori in fata casei si imprejurul ei dar niciodata inauntru.

O frica te strapunge cand calci pe pajistea din curte si niciodata parintii nu isi lasa copii sa se joace acolo, ci prefera terenul de joaca care, desi este mai departe si mult mai mic, e mai sigur. Superstitie si teama citesti pe chipul nefericitilor vecini, mai ales ca intr-o noapte domnul Mawilson a inrtrat in casa... nu a mai fost niciodata gasit. Se pare ca a ramas acolo pentru totdeauna. (pam pam pam pam).

Un comentariu:

Anonim spunea...

sighedy nu e nume de ungur?
da detalii despre cum a disparut mawilson ca sa fie mai interesant